Dromen 1

Iedereen heeft dromen. Dromen over een mooi huis, een sportauto, nieuwe gadgets. Dromen over reizen, plekken ontdekken, andere culturen ontdekken. Ook dromen over jezelf, ontwikkeling, kennis, vaardigheden, werk en nog veel meer!


Sta je wel eens stil bij deze dromen of vind je het lastig om te dromen?


Hoe zit jouw droomleven er eigenlijk uit?

Door hier nu al over na te denken ga jij jouw dromen realiseren. Door te weten wat jij wilt, kun jij onbewust naar dit doel toe werken, een richting geven aan jouw leven.


Weet je eigenlijk niet zo goed wat je wilt? Begin dan klein, iets tastbaars. Iets w

at voor jouw goed te doen is. Weet wat je wilt en schrijf het op. Ga daarna voor jezelf even voelen hoe het is als je dit al hebt! Wat ga je ermee doen? Hoe voelt het om dit te hebben! wordt je er blij van? Daarna laat je het los. Ga niet nadenken over hoe je dit krijgt, vertrouw erop dat je het krijgt, dat het op jouw pad komt.


Het loslaten is het lastigste, want je wilt het graag hebben! Maar heb vertrouwen, als jij er van overtuigd bent dat je dit gaat krijgen/hebben, dan krijg je het. Op een onverwacht moment is het daar! Wanneer en hoe? Dat is niet belangrijk, laat je verassen!


Geniet ook van dit gegeven moment. Jij hebt uitgestuurd wat je wilt hebben en het is daar! Op naar je volgende droom.5 keer bekeken0 reacties

YVON JANSEN - 0031-(0)6 49 96 55 67 - FITMETYVON@GMAIL.COM - ROMEINENSTRAAT 22, BOX 16 IN BEUGEN

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now