Welcome to my journey!

In 2016 heb ik de knop omgezet... Ik had zwaar overgewicht en ik was hier helemaal klaar mee! Ik voelde me onzeker en zat niet lekker in mijn vel  Ik besloot dat het tijd was om voor MEZELF te kiezen..

Het jaar hiervoor heb ik te horen gekregen dat ik Lymfeklierkanker had, in deze periode kwam ik erg veel aangekomen en hierdoor voelde ik me onzeker. Gelukkig ben ik nu helemaal gezond en was ik klaar om aan mezelf te werken. Na mijn behandeling lukte het mij niet om weer terug te komen op mijn oude gewicht, ik had geen energie om met vrienden af te spreken, leuke dingen te gaan doen of te gaan sporten. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij mijn coach en ben ik begonnen aan het fit ontbijt.

In een korte tijd merkte ik dat ik meer energie kreeg, ik viel niet meer in slaap op de bank en mijn dagen werden 'langer'. Ik ben gaan hardlopen om conditie op te bouwen en ben uiteindelijk -30 Kg afgeslankt! Hier ben ik super trots op! Door mijn eigen resultaat ben ik enthousiast geworden in de business.

Door zelf deze mooie verandering te ervaren, gun ik dit iedereen. Lichamelijk veranderd er veel, maar vooral mentaal gebeurt er  van alles! Zo lang je er voor open staat is niet te beschrijven wat er met je kan gebeuren. Je begint als een ruwe diamant en laagje voor laagje ga je meer stralen. Daarom ben ik de opleiding Holistisch Therapeut gaan volgen, om dichter bij mezelf te komen, dichter bij mijn kern. Zodat ik mezelf kan zijn!

 

Ik vind het belangrijk dat JIJ lekker in je vel zit, want niets is belangrijker dan jijzelf! Iedereen heeft zijn eigen doel, welk doel jij ook hebt: Je kunt het! Ik geloof erin dat als je iets graag genoeg wilt, je dit kan behalen!

Mijn eigen resultaat kun je op de site vinden, met nog meer andere geweldige resultaten! 

Yvon Jansen

Fit entrepreneur

When your WHY is big enough you will find your HOW

YVON JANSEN - 0031-(0)6 49 96 55 67 - FITMETYVON@GMAIL.COM - ROMEINENSTRAAT 22, BOX 16 IN BEUGEN

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now